Zakaj izbrati INPRO 22 za gradnjo hiše na ključ?

hiše na ključ INPRO 22Hiša na ključ postaja v današnjem času vse bolj priljubljena tema. Izraz hiša na ključ pomeni, da je hiša zgrajena do 5. gradbene faze oziroma je pripravljena za takojšnjo vselitev.
Mnogi se sprašujejo, ali se finančno in časovno bolj izplača graditi v lastni režiji, kupiti stanovanje ali kupiti hišo na ključ.
Pri nakupu nepremičnine so najpomembnejši faktorji cena, lokacija, izgled, funkcionalnost in še nekateri drugi. Novogradnja v lastni režiji vsekakor ponuja določene prednosti, vendar pa je gradnja hiše lahko časovno in organizacijsko zelo zahtevna in jo zato mnogi raje prepustijo strokovnjakom. Večini se pri načrtovanju nakupa hiše na ključ, po glavi porajajo vprašanja, ali je nakup hiše na ključ sploh smiseln, kakšni so stroški in predvsem, koliko časa bodo morali sami vložiti v celoten projekt.

Postopek od ideje do hiše na ključ v Inpro 22 d.o.o.

Hiša na ključ Dom pod liczi - notranjost V kolikor ste si v mislih že začrtali obliko in izgled hiše, boste potrebovali arhitekta, ki bo vašo idejo spravil na papir.
Naši arhitekti vam lahko pripravijo idejno zasnovo in objekt umestijo v prostor tako, da bo skladen s prostorskim planom, ki velja v območju vaše parcele. Za lažjo predstavo vam lahko pripravimo tudi 3D izris vaše hiše. Če ideje za objekt nimate, vam v podjetju Inpro 22 d.o.o. ponujamo tudi široko izbiro tipskih načrtov.
Ko je idejna zasnova pripravljena se začne upravni postopek za pridobitev gradbenega dovoljenja, ki obsega pridobitev projektnih pogojev, pripravo celotne projektne dokumentacije, pridobitev vseh potrebnih soglasij in drugih listin in nato pridobitev gradbenega dovoljenja. V kolikor vse poteka brez posebnosti, lahko gradbeno dovoljenje pridobite že v 5-6 mesecih.
Ko je gradbeno dovoljenje pridobljeno, se lahko prične z gradnjo. Za klasično gradnjo enostanovanjske hiše gradnja traja od 5-7 mesecev. Celoten proces od ideje do hiše na ključ torej traja približno leto dni.

Prednosti nakupa hiše na ključ

Hiša na ključ Dom pod liczi

Bistvena prednost nakupa hiše na ključ je ta, da se za vse dogovarjate z eno samo osebo, ki organizira in uskladi vse vaše želje. Tako vam ni potrebno skrbeti, ali boste uspeli pravočasno urediti vse papirje, organizirati izvedbo del in se v predvidenem roku vselitiv hišo. V Inpro 22 d.o.o. vam pri nakupu hiše na ključ ponujamo široko bazo projektantov in izvajalcev, ki poskrbijo za to, da vse poteka nemoteno.
V sodelovanju z Merkurjem s storitvijo gradimo z merkurjem ponujamo tudi ves gradbeni material, zato pri nas dobite vse na enem mestu. Ker imamo veliko izkušenj s hišami na ključ, vam lahko zagotovimo vrhunsko podporo v vseh fazah projekta.
Naslednja pomembna prednost pri nakupu hiše na ključ je nižja cena in kontrola nad investicijo, saj so praviloma vsi stroški že vnaprej znani. Slabost pri tem je, da imate pri nakupu hiše na ključ praviloma manjšo možnost izbire posameznih zaključnih materialov, sploh če je hiša že zgrajena. Če se odločite za nakup hiše v 3. ali 4. gradbeni fazi, potem lahko zaključna dela prilagajate svojemu okusu, vendar je zato ta opcija praviloma dražja zaradi dodatnih del in materiala.

V Inpro 22 d.o.o. vam lahko glede na vaše želje, potrebe in časovne ter finančne zmožnosti svetujemo, katera izbira bi bila za vas najbolj primerna. Ker nam je na prvem mestu zadovoljstvo strank, vam bomo pomagali odgovoriti na vsa vprašanja in vam pripravili optimalno ponudbo, v času od ideje do prevzema hiše pa vam bomo nudili vso potrebno podporo in nadzor.

 

Oglasite se med uradnimi urami v eni od naših poslovalnic, kjer boste dobili odgovore na vsa vaša vprašanja, ki vas najbolj težijo.

 

Ponudba hiš na ključ - INPRO 22!

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke!

Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?