NAMERAVATE GRADITI HIŠO, A ŠE NE VESTE KJE IN ŠE NIMATE ZEMLJIŠČA, NA KATEREM BI GRADILI?

Hiša na ključ z zemljiščem

PRI NAS DOBITE VSE - PROJEKTIRANJE IN IZVEDBO HIŠE NA KLJUČ Z ZEMLJIŠČEM!

Podjetje Inpro 22 je v svoj spekter dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo dodalo še projektiranje in izvedbo hiše na ključ z zemljiščem. 

Slednje pomeni, da si najprej izberete zemljišče (spletna stran - hiše na ključ z zemljišči), na katerem bi želeli graditi hišo, nato pa iz naše ponudbe hiš na ključ izberete še hišo, ki bi jo želeli imeti. Če v naši ponudbi ne najdete hiše, ki vam je všeč, si jo boste pa zagotovo lahko izbrali v široki ponudbi hiš podjetja Archon. Takšna izbira je idealna, če nimate v lasti zemljišča, na katerem bi gradili, hkrati pa tudi nimate časa za samo iskanje zemljišča.

POSTOPEK - od IZBIRE ZEMLJIŠČA do GRADNJE HIŠE!

Za nakup samega zemljišča bo sklenjena najprej predpogodba, v kateri bodo dogovorjene vse bistvene sestavine pogodbe o nakupu zemljišča (cena, datum izročitve nepremičnine,...) in kasneje glavna pogodba. Hkrati bo investitor z našim podjetjem sklenil še pogodbo za projektiranje in izvedbo hiše na ključ. Vse formalnosti za vas uredimo mi.

Projektiranje in izvedba hiše na ključ z zemljiščem z Inpro 22

Ponujamo klasično gradnjo, kot tudi gradnjo hiše na ključ iz naravnih materialov.

Izbira podjetja Inpro 22 d.o.o. za gradnjo hiše na ključ je vsekakor prava, saj v sodelovanju z Merkurjem s storitvijo »gradimo z Merkurjem« ponujamo tudi ves gradbeni material, zato pri nas res dobite vse na enem mestu!

Projektiranje in izvedba hiše na ključ z zemljiščem z Inpro 22

Hkrati vam zagotovimo vrhunsko podporo v vseh fazah projekta. Postopek pridobitve gradbenega dovoljenja za hišo traja več mesecev, zato vam svetujemo, da nas čimprej kontaktirate v kolikor razmišljate o gradnji hiše na ključ in zanjo še nimate zemljišča.

Za več informacije smo vam na voljo na telefonski številki 040 853 240 ali na elektronskem naslovu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

NAJ SE VAŠE SANJE ZAČNEJO URESNIČEVATI ŽE DANES!

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke!

Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?